Ak Parti’den Kızılaya Ziyaret

Ak Parti Edirne İl teşkilatı Sivil Toplum Örgütleri ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. İl başkanı...

Ak Parti Edirne İl teşkilatı Sivil Toplum Örgütleri ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. İl başkanı Müjdat Kahve başkanlığındaki AK partililer Kızılay’ı ziyaret ederek Kızılay Edirne Şube Başkanı Av. Metin Kıray’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarete Ak Parti İl Başkanı Av Müjdat Kahve, Halkla İlişkiler Başkanı İl Başkan Yrd Hilmi Zorlutuna, İl Teşkilat Başkan Başkan Yrd Av Koray Uymaz, İl Yönetim Kurulu üyesi Cevat Darcanlı katıldılar. Ziyarette Kızılay Edirne Şube Başkanı Av Metin KIRAY ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular.

Reklam
Reklam

Kızılay Edirne Şube Başkanı Av Metin Kıray 1998 yılı 25 Kasımında Kızılay’ın aşevinin açıldığını doğu illerinde Diyarbakır, Bitlis, Bingöl gibi vilayetlerde Kızılay’ın yemek dağıtımı yaptığını fakat Trakya, Marmara ve Egede sadece Edirne’de Aşevinin yemek hizmeti verdiğini ve bununla gurur duyduklarını belirtti. Kıray, bir süredir maddi imkânsızlıklar ve bağışçıların azalmasından kaynaklanan nedenlerle son bir aydır yemeklerin yapımının durdurulduğunu ifade etti.

Kızılay Edirne Şube Başkanı Av Metin Kıray, Edirne’de 400 - 500 civarında yaşlı düşkün ve gerçek ihtiyaç sahibi bulunduğunu sözlerine ekleyerek yemek dağıtımına başlandığını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: