Ak Parti'den Kurum Ziyaretleri

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı, genel kurul sonrası ilk kamu ziyaretlerini başlattı. AK Parti İl Başkanı...

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı, genel kurul sonrası ilk kamu ziyaretlerini başlattı. AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve yardımcıları, İş-Kur İl Müdürü Necdet Karasevda ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ekrem Ayaz’ı ziyaret etti. 3 Haziran’da yapılan İl Başkanlığı Kongresi'nde il başkanı seçilen Yusuf Eğilmez, ilk kurum ziyaretini İş-Kur ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na yaptı. Kurum ziyaretini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in danışmanı Yüksel Yeni, il başkan yardımcıları İsa Kızıldemir ve Mustafa Yavuz ile birlikte gerçekleştiren Başkan Yusuf Eğilmez, İş-Kur Müdürü Necdet Karasevda ile görüştü. Buradan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü'ne geçen AK Parti heyetini, Müdür Ekrem Ayaz karşıladı.

Reklam
Reklam

Başkanlığa seçildikten sonra tebrik ziyaretlerini kabul ettiğini belirten Eğilmez, "Kongremizden sonra kurumlarımızı yeni seçilen arkadaşlarla ziyaret etmek istedik. Bugün İş-Kur ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nı ziyaret ettik. Bilindiği gibi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in çalışmaları neticesinde İş-Kur işsizlerin kapısı olmuş durumda. Bugün ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz