Ak Parti’den Mtso’ya Ziyaret

AK Parti yöneticileri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret edip, yönetimin tekrar göreve gelmesi...

AK Parti yöneticileri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret edip, yönetimin tekrar göreve gelmesi nedeniyle ‘Hayırlı Olsun’ temennilerini iletti.

MTSO’de gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya’nın daha ileri gitmesi için hep birlikte istişare içerisinde çalışacaklarını belirtip, İstanbul Gezi Parkı olaylarına temas etti. Tüfenkçi, “Olaylarda herkesin ortak düşüncesi Türkiye’nin kaybettiğidir. AK Parti kaybetmiyor. Demokratik hak aramadan hiç rahatsızlık duymuyoruz. Demokratik hakkın ötesinde AK Parti hükümetini devirmeye, şiddete, kamu malına zarar verilmesi, esnafın zarar görmesi, bunun de çevre üzerinden yürütülmesi bizi de herkesi de üzmüştür. Biz olaylarla iktidara gelmedik, sermayenin gücü ve medyanın gücü ile iktidara gelmedik. İktidara halkımızın gücüyle geldik. Bu iktidardan indirecek de sandıkta milletimizdir” dedi.

Reklam
Reklam

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Malatya daha çok yol kat etmesi gereken bir il. Son zamanlarda iyi yatırım çekmeye başladı ancak, henüz istediğimiz yerde değiliz” diye konuştu.

Erkoç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Barış süreci iyi sonuçlanınca inşallah bölge gibi Malatya da yatırım atağına geçecektir. Son olaylarda da aklıselim düşünüp, sağduyu içerisinde hareket edip, birbirimize sevgi ve muhabbetle yaklaşmak zorundayız. İnsanlar, tenleri de renkleri de farklı olsa, bir acı neticesinde gözyaşının rengi hep aynıdır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: