AK Parti'den Müftü Arvas'a Ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki partililerle, İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki partililerle, İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ı makamında ziyaret etti. Müftülüğün ramazan ayında yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler alan Aras, tüm vatandaşların da ramazanını kutladı. AK Parti il teşkilatı olarak ramazan ayında çok farklı etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geleceklerini kaydeden Aras, 11 ayın sultanı ramazanı en iyi şekilde değerlendirmek ve bu ayın ruhuna uygun bir dayanışma örneği göstermek istediklerini dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Arvas ise, ramazan ayının dinimizce çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, nefislerin bu ayda terbiye olduğunu ve günahlardan arındığını söyledi. Müftü Arvas, ramazan ayının bedenlerin yıllık bakımdan geçtiği, dinlendiği, kanın ve canın tazelendiği bir sıhhat ayı olduğunu açıklayarak, ramazanda birçok etkinliği hayata geçireceklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: