Ak Parti’den Müsiad Yönetine Ziyaret

AK Parti Düzce il başkanı Metin Kaşıkoğlu, il, merkez ilçe ve kadın kolları teşkilat üyeleri...

AK Parti Düzce il başkanı Metin Kaşıkoğlu, il, merkez ilçe ve kadın kolları teşkilat üyeleri ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Dernek başkanı İsmail Çakmak ve dernek üyeleri tarafından karşılanan teşkilat üyeleri MÜSİAD’ın yeni yönetimine de hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette konuşan il başkanı Metin Kaşıkoğlu, MÜSİAD’ın başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirterek, “Toplumsal sorunlara da duyarlı oluşunuz bizi son derece memnun etmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak da ziyaretten ötürü son derece memnun olduklarını dile getirerek, dernek olarak Düzce’nin gelişmesi ve kalkınması adına her platformda olmaya hazır olduklarını belirterek, yapılacak tüm çalışmalarda görev almaya da hazır olduklarını dile getirdi.

MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin önemine de değinerek, yeni oluşumun Düzce Sanayicisinin ve iş adamlarını önünü açacak, ufkunu geliştirecek, kalkınmasında önemli rol oynayacak kişilerden oluşmasını arzu ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: