AK Parti’den Şehit Evi Ve Polis Merkezine Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Gazi Polis Merkezi’ne düzenlenen...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Gazi Polis Merkezi’ne düzenlenen canlı bomba saldırısında şehit olan Bülent Özkan’ın evine ve polis merkezine ziyarette bulundu. Erdem’in ziyareti sırasında saldırıya uğrayan polis merkezinin içi de görüntülendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem’in ziyaretine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve diğer yetkililer eşlik etti. Şehit evini ziyaret eden Erdem, burada okunan Kur’an-ı Kerim’i dinledi. Daha sonra dualar edildi. Erdem ziyaret sonrası gazetecilerin sorulara cevapladı. Şehit olan Özkan’a rahmet dileyen Erdem, “Ülkemiz bölgenin kritik yerlerinde yer alıyor. Bölgede hesabı olanlar terörü azdırmaya çalışıyorlar. İç ve dış desteğe rağmen terör çok büyük zayiat veriyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Erdem, şehit evini ziyaret ettikten sonra saldırıya uğrayan Gazi Polis Merkezi’ni de ziyaret etti. Burada Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Nazım Dorak’tan bilgi alan Erdem, saldırının izlerini de yerinde inceledi. Gazi Polis Merkezi’nde saldırı sonrası yapılan tadilat çalışmalarında hasar gören yerler yenilendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: