Ak Parti'den Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve üyeleri Türkiye...

AK Parti Adıyaman İl, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve üyeleri Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği, Tabipler Odası ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Güzel ve yönetim kurulu üyeleri çeşitli STK’lara ziyaret gerçekleştirdi. Heyetin ilk olarak 18 Mart Çanakkale Şehitler Çanakkale Deniz Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi’yi ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Hacı Erdengi “AK Parti heyetinin bizleri ziyaret etmesinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ziyaretlerin her zaman yapılması diliyorum” dedi.

AK Partililer daha sonra 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Adıyaman Tabipler Odasını ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Adıyaman Tabipler Odası Başkanı Süleyman Kılınç, “Tabi son 10 yılda sağlıkta memnuniyet ciddi anlamda arttı. Yüzde 70’lerin üzerinde. Tabi bu bizleri de sevindiriyor. Nihayetinde bizler de potansiyel birer hastayız. Yani her an hasta olabiliriz bu kaçınılmaz. Fakat göz ardı edilen sağlık görevlileri ve hekimlerim bayağı mağdur edildi. Bunun bilinçli yapıldığı anlamında söylemiyorum. Ancak son zamandaki süreçte bir takım güzel gelişmeler var. Hekimler gece gündüz çalışıyorlar. Hekimlik bir meslek değildir bir yaşam tarzıdır. Yani hekimler yansıtılış bakımdan biraz daha onure edilirse çok memnun oluruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat da “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tabipler Odası Başkanlığını ziyarete geldik. Bütün hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını içten dileklerimle kutluyorum. Hükümetimizin iktidara geldiğinden bu yana sağlık alanında değişim ve dönüşüm hep anlatmaya çalışıyoruz. Gerçekten AK Parti ile birlikte tüm Türkiye’de ve Adıyaman’da sağlık alanında birçok icraat yapıldı. Adıyaman olarak da biz iyi yerlere geldik. Dört Yüz Yataklı Devlet Hastanesinin inşaatı devam ederken aynı zamanda sağlık personelinin artırılmasında da tüm çalışmalarımız yapılıyor. Biz AK Parti olarak halka yapılan hizmeti halka yapılan hizmet diye görüyoruz. Bu bağlamda çalışıyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimizin de derneklerini ziyaret ettik. Bu vatan için kanlarını ve canlarını hiçe sayarak, birlik ve beraberliğimiz için mücadele eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise yaşamlarında mutluluklar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti heyeti son olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Okutan’ı ziyaret etti. Ahmet Okutan ziyaret dolayısıyla AK Parti heyetine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: