Ak Parti'den Taşköprü Çıkartması

AK Parti Kastamonu İl Teşkilatı, ilçe teşkilatları, il genel meclis üyeleri ve AK Partili ilçe...

AK Parti Kastamonu İl Teşkilatı, ilçe teşkilatları, il genel meclis üyeleri ve AK Partili ilçe belediye başkanları geçtiğimiz haftalar da Demokrat Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kastamonu'da toplanıp hepbirlikte Taşköprü'ye gelen misafirleri belediye başkanlığı önünde Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları ve AK Parti yönetim kurulu karşıladı.

Reklam
Reklam

İlk olarak Arslan'ı makamında ziyaret eden AK Parti heyetine Arslan, belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. 2009 yılında Demokrat Parti'den göreve seçildiklerini ve bugüne kadar güzel işlere imza attıklarını belirten Arslan, fakat gelinen süreçte Taşköprülülerin kendilerini iktidar partisinde görmek istemesi yönünde tavır sergilemeleri üzerine buna kulak vererek ülke vizyonuna 11 yıldır hız katan iktidar partisi ile Taşköprü'yü buluşturduklarını ve bundan memnuniyet duyduğunu ayrıca bugün tüm partililerle burada bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik ise daha önce Tosya ardından ise Taşköprü Belediyelerinin AK Parti saflarına katılmasıyla partilerinin bir kat daha güçlendiğini ve seçime 51 hafta kaldığını ve bundan sonra seçim çalışmalarının hız kazanacağını kaydetti.

Daha sonra ise Arslan, belediye çalışmalarının bir kısmını misafirlere gezdirdi. Pompeiopolis Antik Kenti kazı çalışmaları ile ilgili Kazı Başkanı Kastamonu Ünivesitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Latife Summerer'in sunum yapmasının ardından Taşköprü Ahşap, Şeyh Hüsamettin Türbesi, Taşköprü Meslek Yüksek Okulu, çarşı merkezi, Taşköprü Belediyesi Aile Mezarlığı gezildi.

Reklam
Reklam

Arslan, saygıdeğer meslektaşlarının ve AK Parti'nin çok kıymetli üyelerinin bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti.

Programa AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferudun Öztürk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kayıkçı, Taşköprü İlçe Başkanı Fazıl Pehlivan, AK Partili ilçe belediye başkanları, AK Parti Taşköprü İlçe Sorumlusu Evren Sağatli, AK Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay ve il kadın kolları üyeleri, AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Keskin ve gençlik kolları üyeleri, AK Parti Taşköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İşcan Peker ve kadın kolları üyeleri, AK Parti Taşköprü Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Korkmaz ve gençlik kolları üyeleri, AK Partili İl ve ilçe il genel meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kastamonu ilçeleri AK Parti İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Ziyaretlerin ardından AK Parti heyeti Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a hayırlı olsun temennisi ile ilçeden ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz