Ak Parti'den Vali Ve Belediye Başkanı'na Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Kanan Çiftçi ve Belediye...

AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Kanan Çiftçi ve Belediye Başkanı Mustafa İça'yı ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Saraçoğlu, 'AK Parti, hem ülkede hem de Kütahya'da kurumsal kimlik ve geleneksel yapı oluşturdu. Partimizin ve bizlerin idealeri ve ilkeleri var. Bizler büyük bir medeniyetin, koca bir imparatorluğun bakiyesiyiz. Onun içindir ki, hedeflerimiz tüm dünyayı ve insanlığı kapsamak ve kuşatmak durumundadır. Ülkemizi bugün geldiği noktaya taşıyan, biz kavramı ve liderimiz, duruşumuz ve yeni siyaset diliyle milletimizle bütünleşmemizdir. İl Başkanı olarak bu dönemin önemi ve ağırlığının idrakindeyim. Onun için AK Parti'de, teşkilatlarımızda şimdiye kadar görev almış, alamamış, gönül vermiş tüm kardeşlerimden yardım ve katkı bekliyorum. Bunu fazlasıyla da bulacağıma inanıyorum. Bir gönüldaşımızın bile hizmetten alıkonulmasını, partimize ihanet kabul ederim. Herkese karşı kapımızın ve gönlümüz açıktır. Herkesi kucaklayan, Kütahya'nın sorunlarına vakıf, vasıflı, birikimli rafine bir yönetim oluşturuyoruz. Geniş bir çalışma ağı kurarak, görev almak isteyen her kardeşimize çalışma ortamı oluşturma gayreti içinde olacağız' dedi.

Reklam
Reklam

Saraçoğlu ve yenetim kurulu üyeleri, 29 Nisan günü Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katılımıyla Dumlupınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurul'da bu göreve seçilmişlerdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: