Ak Parti’den Vatandaşa Ayran İkramı

AK Parti Erdemli İlçe Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bizim milli içeceğimiz ayrandır” açıklamasına destek...

AK Parti Erdemli İlçe Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bizim milli içeceğimiz ayrandır” açıklamasına destek vererek vatandaşlara parti binası önünde ayran ikram etti.

AK Parti İlçe Başkanı Halit Çortul, Başbakan Erdoğan’ın “Bizim milli içeceğimiz ayrandır” açıklamasına destekte bulunmak amacıyla etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti. Çortul, “Hava sıcaklığının da artmasıyla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizde milli içeceğimiz olan ayrana dikkat çekmek, faydalarını da anlatarak tüketimini özendirmeyi hedefledik. Özellikle de çocuklarımıza gazlı içeceklerin zararını anlatarak, onlara ayran tüketmelerinin daha sağlıklı olduğunu anlatmaya çalıştık” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen de, “İlçemizde yoğunluğun bulunduğu parti binamız önünde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz beklentilerimizin üzerinde ilgi gördü. Başbakan Erdoğan’ın ayran konusundaki sözlerine vatandaşlarımızın verdiği destek bizi daha çok mutlu etti. Etkinliğimizle vatandaşlarımızı serinletirken, milli içeceğimiz ile ilgili olarak ta bir farkındalık oluşturduk” diye konuştu.

Vatandaşlar ise etkinlikten memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz