Ak Parti’den Ziraat Odasına Ziyaret

AK Parti Sivil Toplum Komisyonu üyeleri Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u makamında ziyaret etti.Ziyarette...

AK Parti Sivil Toplum Komisyonu üyeleri Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum Komisyonu Başkanı Hatice Güleç, yaklaşık 19 bin üyeye sahip olan Muğla Ziraat Odası’nın Muğla’da önemli bir oda olduğunu belirtti. Güleç, “AK Parti Muğla İl Başkanlığı olarak toplumumuzun en önemli organlarından olan sivil toplum örgütleri ile sürekli iletişim halinde olmak ve onların beklentilerini geçekleştirmek için bu komisyonu oluşturduk. Komisyonu kurduğumuz günden bu yana Muğla’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarını dinliyor ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Muğla Ziraat Odası da yaklaşık 19 bin üyesi ile büyük bir kitleye hizmet veriyor. Oda Başkanımız Sayın Mehmet Baştuğ’un başarılı çalışmalarını bizler de yakından takip ediyoruz. Her zaman Ziraat Odası ve üyelerinin yanındayız” dedi.

Reklam
Reklam

AK Partili komisyona ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’da, “Sivil toplum kuruluşları topluma yön veren kuruluşlar. Muğla Ziraat Odası olarak şehir merkezindeki hizmet binamızda 19 bin üyemize en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Sivil toplum kuruluşları için böyle bir komisyonun oluşturulması da memnuniyet verici. Muğla turizm kenti olmasının yanında aynı zamanda büyük bir tarım kenti. İl merkezinde çok ciddi tarım çalışması olmamasına rağmen ilçelerimiz Türk tarımına büyük katkı sağlıyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: