AK Partiler Altınova´da buluştu

AK Parti Altınova İlçe Danışma Meclisi, Altınova Belediyesi Düğün Salonu´nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

İlçe Danışma Meclisi’ne; AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Altınova İlçe Başkanı Hamza İskit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile partililer katıldı.

ÖNEMLİ HİZMETLER

Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 2012 yılında her ay bir hizmeti halkın kullanımına sunduklarını dile getirerek, “Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. İlçemizde önemli hizmetlere imza atıyoruz. Devlet hastanemizin kaba inşaatı bitme noktasına geldi. Belediye hizmet binamızın temelini attık. Bölgemizin en büyük parklarını hizmete soktuk. Yeratına yaptığımız çalışmalarla kanalizasyon sorunumuzu ortadan kaldırdık.

Reklam
Reklam

“HERSEK ÇOK ÖNEMLİ”

Hersek Gölü ve Hersek Mahallemiz bizim için çok önemli. Buralarda başlattığımız projelerimize en kıza sürede hız vereceğiz. Bilindiği gibi Hersek Gölü’ndeki askeri alanlar da belediyemize devredilecek. Bu bizim için çok önemli bir gelişme. Tersane ve köprü projesinin ardından Hersek Gölü Projemiz Altınova’nın dünya projelerinden olacak. Çiçek Mezatı çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Tüm bu çalışmalarımızda, projelerimizde bize destek veren, yardımcı olan bakanlarımıza, Milletvekilimiz Temel Coşkun’a ve İl Başkanımız Mustafa Pehlivan’a ilçe halkım adına teşekkür ederim” dedi.

“KAT ARTIRIMINI ÇÖZECEĞİM”

ADALET ve Kalkınma Partisi’nin Altınova ilçe divan toplantısında konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Mustafa Pehlivan, Yalova merkez ilçe ve beldelerini yakından ilgilendiren kat artırımı ile ilgili çalışmayı bizzat çözeceğini bunun da en fazla bir aylık zaman gerektireceğini söyledi.

Partili partisiz her belediye başkanıyla bir araya geldiğini, 1/25 binlik plan ve yoğunlaştırma ile ilgili düznlemenin belediyeler için kaçınılmaz olduğunu söyleyen Başkan Pehlivan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye Başkanlarımız ile Cuma günü yine bir araya geleceğiz ve planlar ile ilgili çalışmalar üzerinde konuşacağız. Ben Yalova’nın iktidar partisinin il başkanıyım. Kentimizi ve halkımızı ilgilendiren sorunların çözümünde elbetteki ağırlığımı koyacağım ve bakanlarım ile devreye girip çözüm arayışlarında olacağız. Bu nedenle en fazla bir ay içinde yoğunluk artışı ile ilgili sorunu çözeceğim. Bu arada bize en büyük desteği veren başta Şehircilik ve Çevre Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a ve ekibine teşekkür ediyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz