AK Partili Adayın Seçim Afişlerine Saldırı

İZMİR (AA) - AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış'ın posterlerine kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı yapıldı.

İZMİR - AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Baykalmış'ın posterlerine kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı yapıldı. Baykalmış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece Gaziemir ilçesinin bütün cadde ve meydanlarına asılan afiş ve posterlerin, büyük çoğunluğunun yırtıldığı, kasıtlı deforme edildiğini belirtti. Çirkin saldırıyı kınadıklarını dile getiren Baykalmış, şöyle konuştu: "Biz bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Ama biz afişlerimize yapılan bu saldırıları gerçekleştirenlerin kimler olduğu hakkında elimizde duyumlar olsa da, biz ve bize gönül veren Gaziemirli hemşehrilerimiz asla bu tür eylemlerin içerisinde olmayacağız. Buradan bizi destekleyenlere de sesleniyorum, sakın ola ki bu tür eylemlere aynı ile karşılık vermeyeceğiz, çünkü biz sadece bizi destekleyen ve bize oy verenlerin değil Gaziemirin 127 bin nüfüsunun tamamını kucaklamaya ve gönüller yapmaya adayız. Bizim işimiz hizmet. Bütün enerjimizi Gaziemirimizi daha ileriye taşımak için kullanacağız. Biz kavga için değil hizmet için bu yola çıktık. Bu saldırıları bazı rakip partililerin yaptığı bilgisi elimizde olsa bile biz buna inanmıyoruz. Biz çizgimizi bozmadık bozmayacağız. Biz kavga yapmak değil gönüller yapmak için mücadele veriyoruz. Çalışmalarımıza canla başla devam ediyoruz. Biz nezaketimizi korumaya devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz