AK Partili adaylar helikopter ambulansla hasta uğurladı

AK Parti Bartın milletvekili adayları Av. Yılmaz Tunç ve Dr. Seyfettin Kalay, ayağını patpata kaptıran...

AK Parti Bartın milletvekili adayları Av. Yılmaz Tunç ve Dr. Seyfettin Kalay, ayağını patpata kaptıran bir vatandaşı helikopterli ambulansla Samsun'a uğurladı.
Bartın'da bir vatandaş ayağını patpat motora kaptırarak yaralandı. Ayağında doku kaybı ve kırık olan 63 yaşındaki Ramazan Işık’a ilk müdahale Bartın Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Hastanede yapılan müdahale sonuç vermeyince Işık’ı Samsun’a sevk etmek için Ankara’dan helikopter ambulans çağrıldı. Ankara’dan hızlı bir şekilde yola çıkarak gelen helikopter ambulansın Ömertepesi'ne iniş yapmasıyla sağlık ekipleri de hasta Ramazan Işık’ı hemen ambulansa taşıdı.
Şehirde seçim çalışmaları yaptıkları sırada olayı haber alarak hastaneye gelen milletvekili adayları, sağlık ekiplerinden hasta Ramazan Işık hakkında bilgi aldı. Tunç ve Kalay hasta yakınlarıyla da görüşüp olayın nasıl gerçekleştiğini öğrendi, geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekili adayları, ambulansa sevki sırasında Işık’a da moral vererek geçmiş olsun dedi. Helikopter ambulans, daha sonra hastayı Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü.
AK Partili adaylar, eskiden hayal olan helikopter ambulansın artık tüm Türkiye’de, tüm illerde hizmet verdiğini belirterek, sağlığın her şeyden önemli olduğunu dile getirdi. Adaylar, "Biz insana değer veriyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” diyerek sağlığın önemine dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz