Ak Parti'li Ahmed Fuad Durmaz, Mkyk'ya Seçildi

AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Ahmed Fuad Durmaz, AK Parti Genel Merkez...

AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Ahmed Fuad Durmaz, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu'na (MKYK) seçildi.

Haftasonu Kütahya'da gerçekleştirilen AK Parti İl Kongresi'nin yanı sıra, yine aynı gün bir seçim heyecanı da Ankara'da AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 3.Olağan Kongresi'nde yaşanmıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve birçok bakanın katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nı yaklaşık 3 senedir başarıyla yürüten Avukat Ahmed Fuad Durmaz'da AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu'na (MKYK) seçildi.

Reklam
Reklam

Durmaz, yaptığı açıklamada, "Bu süreçte bana destek olan başta Genel Başkanımız Zafer Çubukçu'ya, Eski Genel Başkanımız İsmail Karaosmanoğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Kütahya milletvekillerimize, İl Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Yerelde 3 senedir en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Rabbim nasip etti şimdi de ulusal çapta hizmet etme fırsatı buldum. İnşallah Kütahyamızı da adına yakışır bir şekilde Genel Merkezde temsil edeceğim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz