AK Partili Akın: 10 yılda ancak yapılan hizmeti biz 1 yılda bitiriyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, önceki iktidarlar tarafından 10 yılda tamamlanan projeleri 1 yılda...

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, önceki iktidarlar tarafından 10 yılda tamamlanan projeleri 1 yılda bitirerek hizmet anlayışında standartları üst seviyeye çıkardıklarını söyledi.
Milletvekili Akın, Ak Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve bazı partililerle birlikte Kale ilçesi’ni ziyaret etti. Akın ile beraberindekileri ilçeye gelişlerinde Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan ve partililer coşkulu bir şekilde karşıladı.
Cemal Akın, burada yaptığı açıklamada, iktidar oldukları günden bu yana ülkede hızlı bir kalkınma sürecini başlattıklarını söyledi. Türkiye’nin her alanda çağ atladığını anlatan Akın, ”AK Parti iktidarından öncekilerin 10 yılda çözdüğü sorunları biz 1 yılda çözüyoruz. Biz AK Parti milletvekilleri olarak 3 gün Ankara’da, 4 gün de seçim bölgelerimizde çalışıyoruz. Bu sürekli böyle devam edecek. Biz daima halkımızla iç içe olacağız. Kale, Türkiye’nin en güzel ilçesi olma yolundadır. Bunu görebiliyoruz. Ben başta AK Parti Malatya il teşkilatımız olmak üzere, Kale ve diğer tüm teşkilat başkanı ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
İnsanlara bir telefon kadar yakın olduğunu belirten Akın, toplumun en küçük ferdinden en yaşlısına günün her saati kendisine ulaşabildiğini anlattı.
Hükümet hedeflerinin asfaltsız tek yol kalmaması olduğunu belirten Akın, “Sorunlarınızın farkındayız. Kale’nin en büyük sorununun da ara mahallerin yolları ve su sorunu olduğunu biliyoruz. Kale’nin su ve yol sorunları 2012’de çözülecektir” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Tüfenkçi de Kale ilçesinin sorunlarını bildiklerini, bu problemlerin çözülmesi için yoğun çaba harcadıklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından Akın ve Tüfenkçi, toplantıya katılanlarla tek tek ilgilenerek sorunları not aldı. Bu ziyaretin ardından AK Partili heyet, İnönü Üniversitesi tarafından Kale’de inşaatı süren sosyal tesislere geçerek çalışmalar hakkında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’ten bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz