Ak Partili Akış’tan Gündem Değerlendirmesi

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, düzenlediği basın toplantısında Konya yatırımları ile ülke gündemini değerlendirdi.AK...

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, düzenlediği basın toplantısında Konya yatırımları ile ülke gündemini değerlendirdi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Mustafa Akış’a AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Göksu ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Küçük eşlik etti. Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Akış, “Bugün yine Konya’da hüzünlü bir gün yaşıyoruz. Karapınar’da Ramazan ve İlhan kardeşimizi iki gün ara ile son yolculuğuna uğurladık. Dün de Afyonkarahisar’da şehit olan kardeşimizi defnettik. Bugün de Bingöl Karlıova’da şehit olan polis kardeşimiz Osman Küçükdillan’ı son yolculuğuna uğurlayacağız. Ben tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bugün 17 milyon öğrencinin ders başı yaptığını ifade eden Akış, “Eğitim konusundaki birçok sorun çözüldü. Hamdolsun ki 17 milyon öğrencimize yine ders kitapları ücretsiz olarak verildi. Konya’mızda da 4 milyon 750 bin kitap sahipleriyle buluşuyor. Ben yürekleri heyecanla çarpan ve okula yeni başlayan öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrencilerimize ve eğitim camiasına bu dönemin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal ağırlıklı bir parti olduklarını ifade eden Mustafa Akış, “Hem şehrindeki hem de ülkesindeki sorunlarını düşünen ve bu konuda çaba gösteren bir partiyiz. Bu anlamda biz parti olarak ‘Konvoya Hayır’ diyoruz. İl Emniyet Müdürlüğümüz de bu sloganla kampanyaya destek veriyor. Zaman zaman maçlar veya düğünlerde konvoy yapılarak trafiğin tıkanmasına neden olunuyor. Bunun yanında konvoyda kazalar meydana geliyor. Bu konvoylar yüzünden birçok insanımızı kaybediyoruz. Biz buradan oluşacak işaret fişeği ile inşallah bu kampanyayı ülke geneline yaymak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Konya İl Teşkilatının üye kayıt durumu bakımından Türkiye’de 5. sırada olduğunu belirten Akış, “Hedefimiz 201 bin üye yapmaktı. Ama bugün itibari ile üye sayımız 360 bine yaklaştı. Kendinden önceki iller ise Rize, Bitlis, Siirt” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz