AK Partili Alparslan, Çerçioğlu’na verdi veriştirdi

Nebil Alparslan, Özlem Çerçioğlu’na yüklenerek, “Özlem hanımın en iyi yaptığı üç şey, şehri makyajlamak, şov yapmak ve mobbing” dedi.

Nebil Alparslan, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yüklenerek, “Özlem hanımın en iyi yaptığı üç şey, şehri makyajlamak, şov yapmak ve mobbing” dedi.

Partisinin il danışma meclisi toplantısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu sert bir dille eleştiren AK Partili Meclis Üyesi Nebil Alparslan, Çerçioğlu’nun bugüne kadar yaptığı projeleri ‘israf projesi’ne benzetti. Belediye'nin son zamanlarda gündemde olan projelerini ele alan Alparslan, “Bu projeler, ya komik, ya gereksiz ya da israf noktasına varan finansal olumsuzluklar taşımaktadır. Projeler böyle olunca bütçe yönetimi de yatırım ve hizmet bütçesi olmaktan çok, bir israf bütçesi haline gelmiştir.” dedi.

Reklam
Reklam

BATTI ÇIKTI PROJESİ TERS YÖNDE YAPILDI

İlk olarak geçtiğimiz aylarda Atatürk Bulvarı üzerinde yapılarak hizmete açılan, Aydın’da bir ilk olma özelliğine sahip battı-çıktı projesini değerlendiren Alparslan, projenin ters yönde yapıldığını iddia etti. Devlet Demir Yolları’nın demiryollarındaki bir dizi çalışması nedeniyle 1 yıl boyunca demiryolu hattının kullanıma kapandığını hatırlatan Alparslan, “Bu proje o zaman yapılsaydı hem daha sağlıklı hem de daha güzel olurdu. Eğer trafik rahatlatılmak isteniyorsa bu şu andaki proje gibi demiryoluna paralel değil, demir yoluna dik bir şekilde olmalıydı. Aydın-Denizli karayolunda 2 tane dörtyol var. Önceki yerel seçimlerde tüm partilerin seçim beyannamelerinde bu noktalara Atatürk Bulvarı’ndaki gibi bir battı-çıktı projesi yapmak vardı. Maalesef, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu böyle güzel bir projeyi hayata geçirmek yerine orada projelendirmesi tamamen yanlış olan bir iş yaparak Aydın halkının parasını boş bir projeye yatırıp çarçur etmiştir.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

MHP’Lİ ARKADAŞLAR İLK DEFA DOĞRU BİRŞEY YAPTI

Aydın Belediye Meclisi’ndeki Milliyetçi Hareket Partili belediye meclis üyelerinin ilk defa doğru bir iş yaparak kendilerinin sözlerini dinlediklerini ve Çerçioğlu’na Işıklı’da yapılacak olan doğal yaşam parkı için kredi yetkisi vermediklerini ifade eden Alparslan, “Aydın Belediyesi Eylül başındaki belediye meclisi toplantımızda Işıklı’da doğal yaşam parkı yapmak üzere Ankara Belediyesi’nden zengin olduğunu iddia eden Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu meclisten 10 milyon liralık kredi talebinin geçirilmesini talep etti. Her verdikleri sözü kulislerde bırakan MHP’li meclis üyesi arkadaşlarımız nihayet bu talepte sözümüzü dinlediler ve Aydın halkını 10 milyon lira daha fuzuli yere borçlanmaktan kurtardık” şeklinde konuştu.

VAR OLAN OTOPARKI YIKIP TEKRAR YAPTILAR

Aydın Belediyesi’nin işinin var olanı yıkıp yerine aynı alanı yeniden yapmak olduğunu söyleyen Alparslan, “Yine her partinin seçim beyannamesinde var olan ikinci bir proje de kent meydanı projesiydi. Sadece AK Parti’den belediye başkanı adayı olan arkadaşımızın projesi diğerlerinkinden farklıydı. Özlem hanım altta hali hazırda bulunan otoparkı yıkarak yerine yeniden bir otopark yaptı. Burada trafiği rahatlatacak hiçbir tedbir alınmadı. AK Partili adayımızın projesinde otoparkın üzerinde çok güzel bir yeşil alan sahası projesiydi. Şu anda inşaatı sürmekte olan proje gibi ticari alanlar yoktu. Kent meydanı ancak bu şeklide güzel olabilirdi. Burada da Aydın halkının parası boş yere harcandı. 4,5 yıldan bu yana Aydın Belediye Başkanlığı’nın jeotermal enerji konusunda yaptıkları tek şey 10 bin TL ile AYTER’e ortak olmak oldu. O para ile belediye binasının altındaki bodruma koyacağınız kalorifer kazanının vanalarını bile alamazlar. Halbuki Aydın jeotermal potansiyeli olarak Afyon’dan geri kalmayacak bir yapıdadır. Sultanhisar ve Kuşadası belediyeleri jeotermal kuyuları satın aldı ama Aydın Belediyesi hala daha uyuyor” diye konuşarak bu yatırımların bir hizmet yarışı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Sözlerinin sonunda Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu alaycı bir dille eleştiren AK Partili Alparslan şöyle konuştu: “Benim derdim kişilerle değil, benim derdim yapılan işlerledir. Bu belediyenin ve başbakanının yaptığı 3 tane güzel şey var. Kendilerini gerçekten o konuda takdir ediyorum. Bunlardan birincisi kentin görünümüne makyaj yapmak, ikincisi şov yapmak sonuncusu ise de mobing. İnşallah Aydın halkını 2014 Mart ayında bu yönetim anlayışından kurtararak hak ettikleri hizmetleri gerçekleştirecek AK Partili bir başkanı belediyenin başkanlık koltuğuna oturtacağız. Bu olay AK Parti Aydın Teşkilatı’nın hem vazifesi, hem görevi hem de andıdır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: