Ak Parti'li Alpay'dan Dap Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay, Elazığ İl Özel İdaresine...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay, Elazığ İl Özel İdaresine Doğu Anadolu Projesi (DAP) Tarımsal Sulama Programı kapsamında 2013 yılında kullanılmak üzere 4 milyon 700 bir lira ödenek tahsis edildiğini bildirdi.

Alpay, yaptığı yazılı açıklamada, Elazığ İl Özel İdaresi'nin Elazığ merkez, ilçe ve köylerin tarımsal sulama işini kapsayan toplam 21 projenin bulunduğu bir çalışma gerçekleştirdiğini ve mevcut bütçeleriyle bu projeler karşılanamayacağından bütçe ve fasıl arayışı içerisine girdiğini belirtti. Söz konusu projelerin gerçekleştirilebilmesi için Kalkınma Bakanlığı'nın bağlı kuruluşu olan Doğu Anadolu Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'na ek ödenekten bütçe tahsisi için başvuru yapıldığını aktaran Alpay, "Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte konuyla ilgili Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile ödenek tahsisi noktasında görüşmelerimiz olmuştu. AK Parti Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız bu girişim ve görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Bugün, Elazığ’da kırsal kesimde tarımsal amaçlı sulama projelerinin gerçekleştirilmesi için Kalkınma Bakanlığı tarafından İl Özel İdaresi'ne 4 milyon 700 bin liralık ödenek tahsis edilmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: