Ak Partili Aras’tan İsrail’e Kınama

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, kanlı saldırı sonucu aralarında Hamas’ın askeri kanat sorumlusu...

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, kanlı saldırı sonucu aralarında Hamas’ın askeri kanat sorumlusu Ahmet El Cebari’nin de bulunduğu biri çocuk 30 kişinin ölümüne ve 88 kişinin de yaralanmasına neden olan İsrail’i kınadı.

Bir açıklama yayınlayan Abdullah Aras, Müslümanların yıllardır çile çektiği, zulüm gördüğü ve katledildiği ülke olan Filistin’in, İsrail’in bitmek bilmeyen insanlık dışı saldırısına bir kez daha uğradığını söyledi. Aras, “Bu saldırı sonucu masum Filistin halkı ve çocuklar şehit olmuşken, bir de Hamas askeri komutanı şehit olmuştur. Onlara en güzel cevabı verecek olan ve bu kanın hesabını soracak olan Cenab-ı Hakk’a inancımız sonsuzdur. Nihayet biliyoruz ki zulüm ile abad olanın sonu, elbette berbat olacaktır. Yıllardır masum Filistinli kardeşlerimize bu zulmü yapan İsrail, Allah’ın izni ile mutlaka bir gün berbat duruma düşecek ve Filistin halkı bu beladan inşallah kurtulacaktır. Sayın Başbakanımızın da Mısır ziyaretinde Ali İmran suresinin 139. ayetini okuyarak ‘Gevşemeyin, asla hüzünlenmeyin. İnanıyorsanız üstünsünüz’ diyerek Kur’an ayetiyle bir kez daha İsrail saldırısını şiddetle kınamış ve ‘bugün ya da yarın Gazze’de insanlık dışı yöntemlerle katledilen masum yavrucakların hesabı mutlaka ama mutlaka sorulacak’ demiştir. Biz de Sayın Başbakanımızın Filistinli kardeşlerimiz için tüm dünyaya seslendiği bu sözleri paylaşıyor ve bir kez daha İsrail’i şiddetle kınıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: