Ak Parti'li Aslan'dan "darbe" Açıklaması

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Artık süngülerin, postalların egemen olduğu güç dönemi bitmiştir" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Artık süngülerin, postalların egemen olduğu güç dönemi bitmiştir" dedi.

Tokat Organize Sanayi Bölgesi'nde istihdam sağlayan tesislerde AK Parti'li Aslan, incelemelerde bulundu. Daha sonra Tokat Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Cemil Çağlar ve yönetimini sendika binasında ziyaret eden Aslan, toplu sözleşme ile ilgili yasanın meclisten geçmiş olması ve bu noktadaki kamu çalışanlarının beklentilerinin gerçekleşmiş olması, toplu görüşmelerin başlayacak olmasının hayırlı olmasının diledi.

Reklam
Reklam

Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aslan, artık süngülerin, postalların egemen olduğu güç dönemi bitmiş olduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin tek bir gücü vardır oda milletin kendisidir. Millette gücünün farkına varmıştır. Artık gücünün farkına varan millet devletine de, milletine de, siyasetine de, toprağına da, vatanına da kendisi sahip çıkacaktır" diye konuştu.

Tokat Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Cemil Çağlar ise bir kez daha tarihin referandum da "evet" diyen geniş yelpazeyi haklı çıkardığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: