AK Parti'li Ayar: Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, milli birlik ve beraberliğin teminatının öğretmenler olduğunu belirtti....

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, milli birlik ve beraberliğin teminatının öğretmenler olduğunu belirtti.
Hikmet Ayar, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, öğretmenlerin, bir milletin milli ve manevi değerleri yönünden sağlam, güçlü, kalkınmış ve gelişmiş bir ülke haline gelebilmesi için en önemli unsur olduğunu ifade etti.
Milli birlik ve beraberliğin teminatının öğretmenler olduğunu vurgulayan Ayar, "Cumhuriyet tarihi boyunca yaşadıkları tüm zor şartlara rağmen fedakâr tutumlarıyla geleceğe umutla bakmamızı sağladıkları için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Parti olarak öğretmenlerimizi sosyal ve ekonomik yönden güçlendirmeyi, onlara huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamayı mutlaka yerine getirilmesi gerekli milli bir görev sayıyoruz." dedi.
Ayar, AK Parti iktidarı döneminde öğretmen başına düşen öğrenci sayısının 28'den 21'e indiğini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz