Ak Partili Aydemir'den Galericilere Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Akhisar İlçe...

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki galericileri ziyaret etti.

AK Parti milletvekilleri olarak, siyasete yeni bir boyut getirdiklerini anlatan Aydemir, şöyle konuştu: "Vatandaşımız bizleri gördüğü zaman seçimden sonra böyle bir siyaset anlayışının var olmasından dolayı da bize gerçekten minnet duygularını ifade ediyor. Hamdolsun birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz en iyi şekilde ihdas edilmiş olup, 1 Mayıs'ta olsa artık insanlarımızın meydanlara inmesi, devlet güvencesi altında bu konuda kendilerini ispat etmeye çalışıyorlar.Biz, AK Parti olarak bugüne kadar insanların insanca yaşaması ve özgürlüklerini ortaya koyması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz