Ak Partili Bakan Mhp’li Belediye Başkanını Övdü

Bir dizi ziyaret açılış ve temel atma törenleri dolayısıyla Aydın'a gelen Orman ve Su İşleri...

Bir dizi ziyaret açılış ve temel atma törenleri dolayısıyla Aydın'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Aydın İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere geldiği Nazilli'de, toplantı öncesi Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Büyük emniyet önlemleri altında Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç’in Nazilli Belediyesi önünde karşıladığı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ziyareti sırasında kendisine AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, A.Gültekin Kılınç, Semiha Öyüş ve AK Parti İl Başkanı Sadık Atay eşlik etti. Çok sayıda partilinin de karşılama törenine katıldığı ziyarette Nazilli Belediyesi Zabıta ekiplerini selamlayan Bakan Eroğlu, Nazilli Belediyesi’ne karşılama için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

“NAZİLLİ’YE ÖZEL PROJE ÜRETECEĞİM”

Ziyaret sırasında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Nazilli’nin içinden geçmekte olan Dereköy çayının ıslahı ve köprülerinin modern bir şekilde yapılması için Başkan Eroğlu’ndan destek istemesi üzerine Nazilli’nin şehirleşmesini beğendiğini ve Nazilli için en iyisini yapmak istediğini ifade eden Bakan Veysel Eroğlu; “Milletvekilimiz Gültekin Kılınç ve İlçe Başkanımız Tacettin Pirinç’in Nazilli için yapılması noktasında yardım istediği talepler arasında bu çayımızı gördüm. Nazilli’ye gerçekten vefa borcumu ödemek istiyorum. Nazilli’yi çok beğeniyorum ve bu nedenle proje ile bizzat kendim ilgileneceğim. Gerekirse ıslahın ardından duvarları kaplarız ve korkuluk yaparız. Güzel bir proje yaparak bu alanları görsel anlamda estetik hale getiririz” dedi.

MHP’Lİ BAŞKANI ÖVEREK, YEŞİL IŞIK YAKTI

AK Partili vekiller ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile uzun süre sohbet eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kendisine plaket takdim edilmesinin ardından gazetecilerin, MHP’li Alıcık'ın AK Partiye geçip, geçmeyeceği yönündeki sorusuna; “Bu konuyu kendisi ile görüşmedik. Sonuçta bu karar kendisinin takdiridir. Onun her türlü takdiri başımızın üstündedir. Şunu söylemek isterim ki başkanımızı seviyoruz. Geçmişte de kendisini çok severdim. Kendisinin çalışmalarını takdir ediyoruz. Çok dürüst, çalışkan Nazilli’ye çok büyük hizmetler yapmış bir başkanımız. Dolayısıyla kendisini ziyaret ettik. Ziyaret etmemizdeki amaç tamamen vefa borcudur. Siyasi konularda takdir sayın başkanımızındır. Kendisi takdir ettiği zaman her hâlükârda kendisinin başımızın üstünde yeri vardır. Sevdiğimiz, çalışkan, dürüst bir başkanımız. Kendisini takdir ediyoruz, bu noktada Nazilli çok şanslı” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: