Ak Partili Baran Baba Oldu

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkan Yardımcısı, Gazeteci Ramazan Baran’ın Orhan Burak ismini verdiği bir...

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkan Yardımcısı, Gazeteci Ramazan Baran’ın Orhan Burak ismini verdiği bir erkek bebeği dünyaya geldi.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkan Yardımcısı, Gazeteci Ramazan Baran ve ev hanımı eşi Hilal Fidan’ın Tekirdağ Yaşam Hastanesi’nde 3 kilo 170 gram bir erkek çocukları dünyaya geldi. Baran çiftinin Orhan Burak ismini verdiği bebeklerinin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini öğrenildi.

Ramazan Baran, “Çocuğumuz 3 kilo 170 gram ağırlığında. En önemlisi sağlıklı olması. Büyük heyecan içindeyiz ve çok mutluluyuz. Babalık duygusu bambaşka bir his. Bir dakika bile yanından ayrılsam, hemen kendisini özlüyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: