AK Parti'li Başer: Köylerimiz Hizmete 11 Yıllık AK Parti Iktidarı Ile Kavuştu

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile ekonomik ve sosyal anlamda...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile ekonomik ve sosyal anlamda gelişimini hızla sürdürdüğünü, köylerin hizmete 11 yıllık iktidarları ile kavuştuğunu söyledi.

Milletvekili Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve parti üyeleri ile birlikte ilçe ziyaretlerinin ardından Türkmensarılar köyünü ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi. Köylüler tarafından yakın ilgiliyle karşılanan Milletvekili Başer, burada yaptığı açıklamada vatandaşların yaşadığı sıkıntıların şehir merkezinde oturup tespit edilemeyeceğini, bunu köy köy gezerek, yerinde sorunları dinleyip çözüm üretilmesi gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

İktidar milletvekilleri olarak AK Parti'ye oy versin vermesin hiçbir ayrım yapmadan bütün köyleri ziyaret ettiklerini belirten Yusuf Başer, "Biz sadece bir kesimin, bir görüşün iktidarı değiliz. Biz 75 milyon insanımızın partisiyiz. Bu yüzden halkımız partimize inanmış, güvenmiş ve 3 dönemdir tek başına iktidara taşımıştır. Bizler bütün insanlarımıza gideceğiz, sorunlarını dinleyeceğiz, onların dertleriyle hemhal olacağız. Eğer bizim yaptığımız hizmetler vatandaş nezdinde kabul görmüyorsa bizim oy istemeye hakkımız olamaz. Yapmış olduğumuz hizmetlerle vatandaşımızın gönlünde taht kurabilmişsek vatandaşımız da vicdanının sesine kulak verecek ve tercihini de bu yönde kullanacaktır." dedi.

Devlet tarafından çiftçilere verilen düşük faizli ve yüzde 70 hibe destekli kaynaklarla teknolojik açıdan modern tarım ve hayvancılığın yapılmasının sağlandığını vurgulayan Başer, "İlimizin bütün ilçelerinde köylerinde tarım ve kırsal kalkınma destekleri ile yapılan ve yapımı devam eden hayvan üretim çiftliklerini görebilirsiniz. Bugün Avrupa da nasıl tarım ve hayvancılık yapılıyorsa ülkemizde de Yozgat’ımızda da aynı şartlarda modern tesislerde üretim yapılıyor. Bizden önceki hükümetler döneminde bankaya olan borcu yüzünden kapısındaki traktörü haczedilen köylümüzün bugün pek çok çoğu kapısındaki traktörünü yeniledi. Bunları kimse görmezden gelemez. Tabi ki bunlar 10 yılda yapılan hizmetler inşallah Türkiye’nin 100. kuruluş yıldönümünde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde dünya ülkeleri arasında ilk sıralarda yerini alacaktır." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Milletvekili Başer, bu tür ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını yerinde dinlediklerini ve en kısa sürede çözmenin gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Köy sakinleri de ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Başer’e teşekkür ederek, bu yıl hasat döneminde hububat taban fiyatlarının yükseltilmesi için yardımcı olmalarını istedi.

Milletvekili Başer ile AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, köy ziyaretinin ardından Yerköy ilçesinde Hakan Özer ve Hatice Bahçeci çiftinin düğün merasimine katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz