AK Partili Başer: Terör sadece AK Parti'nin değil 74 milyonun meselesidir

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’deki terör sorununun sadece AK Parti'nin değil 74 milyon...

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’deki terör sorununun sadece AK Parti'nin değil 74 milyon insanın meselesi olduğunu söyledi.
AK Partili Başer, beraberinde AK Parti Yozgat İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen ve parti üyeleri ile birlikte Yozgat’ta Bankalar Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflarla ülke gündemine ve Yozgat gündemine ilişkin sohbet eden Milletvekili Başer, son günlerde artan terör olaylarına da değindi. Başer, "Terör sorunu sadece AK Parti'nin meselesi değildir. Terörle mücadelede iktidarı muhalefeti, sivil toplum örgütleri, basın yayın kuruluşları ve 74 milyon vatan evladı hep birlikte mücadele etmeliyiz." dedi.
Türkiye bugün dünden daha güçlü bir konuma geldiğini vurgulayan Başer, "Ülkemiz AK Parti iktidarı ile büyük bir gelişim süreci yaşıyor. Bu gelişimi engellemeye çalışan terör örgütü eylem yaparak birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışmaktadır. PKK’nın yapmış olduğu bu hain saldırılar karşısında yüreği sızlamayan insan olamaz diye düşünüyoruz. Milletin bu yüreğindeki sızıyı dindirmek için hükümet olarak, milletvekili olarak üzerimize düşen ne görev varsa biz onu yapma gayreti içinde olduk ve olacağız. İnşallah terörü bitirmek AK Parti iktidarına nasip olacak diye düşünüyorum. Onun içinde hem siyasi yönden yapılması gerekenler, hem askeri yönden, hem de kültürel yönden yapılması gerekenleri biz yapıyoruz ve bu kapsamda yapmaya devam edeceğiz. Türkiye birlik ve beraberlik konusunda dünden daha güçlüdür. Bu kardeşliğimizi kimse bozamayacak. Türkiye hem bölgesinde hem de dünya da terörü bitirmiş bir şekilde güçlü ekonomisi ile beraber ülke insanını da bilgi toplumu haline getirmek arzusundayız." diye konuştu.
Muhalefetin terör konusundaki tutumunu yanlış bulan Başer, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Terör konusu sadece iktidarın meselesi değil bu vatan toprakları üzerinde yaşayan 74 mliyon insanın meselesidir. Ama maalesef muhalefet partilerinin terör konusundaki tutumunu yanlış buluyoruz. Terör konusunda hep birlikte hareket etmeliyiz.. Çözüm önerileri noktasında elimizi taşın altına hep birlikte koymamız lazım. Bu kapsamda da muhalefet partilerinin muhalefet görevini yerine getirdiği kanaatinde değiliz. Eski söylemleri tekrar ediyorlar. Bu tutumları da ülkemize büyük zarar veriyor."
AK Parti'nin amacını ‘millete hizmet etmektir’ diye ifade eden Başer, "AK Parti millete hizmet etmenin adresi, milletle beraber olman adresi, milletin diliyle konuşmak, milletin yaşadıklarıyla yaşamak. Onların arzusunu isteğini mecliste yerine getirmektir. Bizim amacımız ve gayemiz bu hizmet görevidir. Biz geçmişte olduğu gibi bugünde vatandaşımızla, eşimizle dostumuzla beraber olduğumuzu göstermek istedik. Ayrıca son günlerde yaşanan olayları vatandaşlarımıza bilmediklerini en iyi şekilde anlatmak yine bizim görevimizdir." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz