AK Partili Başer ve Soysal: Yozgat için ülkemiz için durmadan çalışacağız

AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, milletvekilliği görevi süresince Yozgat ve ülke...

AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, milletvekilliği görevi süresince Yozgat ve ülke için canla başla çalışacaklarını ifade ettiler.
AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Çapanoğlu Kent Park Sosyal Tesisleri'nde kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti'ye Yozgat’ta büyük bir teveccüh olduğunu ve bunun da 12 Haziran seçimlerinde sandığa yansıdığını söyledi.
Başkan Açıkgöz, şehrin ve ülkenin, AK Parti ile yatırımlara, hizmetlere kavuştuğunu belirterek, "Yozgat’ımıza şöyle bir bakın, 2002’den önceki Yozgat’la şimdiki Yozgat arasında dağlar kadar fark var. Bu değişim, sadece şehrimize mahsus bir durum değil, ülkemizin dört bir tarafı hizmete ve yatırıma AK Parti ile kavuştu. Başbakanımızın, 17 Mayıs’ta ilimizi ziyareti sırasında söylediği 'Yozgat’ı marka şehir yapacağız' sözünü, inşallah TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, milletvekillerimizle birlikte bunu gerçekleştireceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de kentin sorunlarını bildiğini ve bunların giderilmesi, Yozgat’a istenilen yatırımların gelmesi için özverili şekilde çalışacaklarını ifade etti. Başer, "Biz şehrimizin önceliklerini biliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çerçevede, sivil toplum örgütlerimiz, basın kuruluşlarımız ve temsilcilerinin görüşleri ve tespitleri bizim için önemlidir. İnşallah birlik beraberlik içerisinde ilimizin kalkınmasını ve gelişmesini hep birlikte yapacağız ve ilimizi Başbakanımızın da ziyaretinde söylediği gibi marka şehir haline getireceğiz." diye konuştu.

Sivil bir anayasanın hayata geçirilmesi ile ülkenin önünün açılacağını ifade eden Başer, şöyle devam etti: "Sivil bir anayasayla ülkemizin önü açılacaktır. Sivil, demokrat bir anayasayı gerçekleştirmek arzusundayız. Bu kapsamda, ben de anayasa komisyonunda görevliyim. Sivil, özgürlükçü, çağdaş, toplumun tüm katmanlarını içinde barındıran, hiç kimseyi, diğerini ötekileştirmeyen bir anayasayı gerçekleştireceğiz. Bu sayede, ülkemizin hem maddi hem manevi kalkınmasını sağlamış olacağız."

Reklam
Reklam

Ertuğrul Soysal ise Yozgat’ın gelişmesini ve kalkınmasını hep birlikte gerçekleştireceklerini belirtti. Soysal, şöyle dedi: "Yozgatımızı temsil eden herkesten, ilimiz adına neler yapabiliriz noktasında neler yapabilir diye kafa yormasın istiyorum. Başbakanımız, Yozgat ziyaretinde 'Yozgat'ı marka şehir yapacağız' demişti. Bu söz genel bir söz olduğu için bunun içini nasıl doldurması gerektiğini yine biz Yozgatlılar söyleyeceğiz. Bireysel işler ikinci planda olacak, önemli olan ilimize hizmet etmektir. Bu kapsamda bizlerin umutlanmasına vesile olan Sayın Bekir Bozdağ’ın başbakan yardımcısı olması, Sayın Cemil Çiçek'in TBMM Başkanı olması ve yine bir Yozgatlı olan Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın kabinedeki yerini koruması, Yozgat'ın makus talihini yenmek bakımından hepimiz için büyük bir fırsattır."
Soysal, Yozgat’a büyük bir yatırım yapılacağı müjdesini vererek, Sorgun’a bir iş adamının 350 milyon TL'lik yatırım yapacağını, bu yönde çalışmalarda sona gelindiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz