Ak Partili Başkanlar Sorgun'da Toplandı

AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AK Parti...

AK Parti Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve ilçe başkanları Sorgun Büyük Termal'de bira araya geldi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, bu tür toplantıların her ay yapıldığını, kendilerinin bu toplantı için değil, tesadüfen burada olduklarını ve toplantıya katıldıklarını söyledi. Sorgun'da yapılan bu toplantının her ay bir başka ilçede yapıldığını ifade eden Milletvekili Soysal, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla her ayın belirli günlerinde Ankara'da yapmış olduğumuz, il başkanları toplantısının ardından, aynı ay içerisinde ilçe başkanlarımızın katılımıyla o ilin bir ilçesinde bir araya geliyor ve yapacağımız çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu toplantılarımızda yaklaşan seçimler nedeniyle nasıl bir çalışma stratejisi uygulayacağız, ilçe başkanlarımızın yaşadığı sorunlar ve bunların çözümü konularını görüşeceğiz”dedi.

Reklam
Reklam

Tüm ilçe başkanlarının katıldığı toplantı basına kapalı olarak sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz