Ak Parti'li Baybatur Emekli Öğretmenlerle Buluştu

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle partisinin toplantı salonunda...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle partisinin toplantı salonunda emekli öğretmenler ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Önal ve Ataman Taydaş’ın organize ettiği toplantıya Başkan Baybatur’un yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve emekli öğretmenler katıldı. Toplantının açılış konuşmasında öğretmenlik mesleğinin peygamber mesleği olduğunu söyleyen İl Başkan Yardımcısı İsmail Önal’ın ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, başta başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlere rahmet dileğinde bulundu ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Reklam
Reklam

"AMACIMIZ MİLLETİMİZE HİZMET"

Başkan Baybatur şöyle konuştu: “Sizlerde yakından takip ediyorsunuz ki, hem Türkiye genelinde hem de Manisa’da sizlerin de tanıdığı emekli öğretmen arkadaşlarımızla beraber milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Halka hizmetin hakka hizmet bilinci ve şuuru içerisinde milletimize hizmet ediyoruz. Ülkemizde eğitim, sağlık ekonomi, sanayi, tarım alanında yapılan çalışmalar ve bunun yanında en önemlisi olarak gördüğümüz 4+4+4 sistemi ile eğitimde yeni bir döneme girdik. Bu sistem sayesinde Allah’ın izni ile çocuklarımızın eğiti-öğretimi daha kaliteli olacak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine hep birlikte taşıyacağız.”

Kendilerini bugüne getirenlerin öğretmenler olduğunu vurgulayan Baybatur, konuşmasına şöyle devam etti: Biz bugüne kadar sizlerin başınızı öne eğdirmedik bundan sonra da eğdirmeyeceğiz. Sizler bizlerin baş tacısınız. Sizler bizleri yetiştirdiniz ama yetiştirmekle yetinmiyoruz sizlerin dualarınıza da ihtiyacımız var. Türkiye çok sıkıntılı dönemlerden geçti ama sıkıntısı hala geçmiş değil. Çünkü dahili ve harici bedbahtlar hala ülkemizin karanlık günlere dönmesi için hala çalışmalarına devam ediyor. Ama Allah’ın izni ile bizler bunlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bundan 10-20 yıl sonra daha iyi bir nesil daha güçlü bir nesil yetişecek ve böylelikle de yeniden büyük bir Türkiye’nin inşasına bu nesil vesile olacak. Bu vesile ile başta Başöğretmen olmak üzere ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anıyor, sizlerin de gününüzü kutluyor ellerinizden saygıyla öpüyorum. ”diye konuştu

Reklam
Reklam

SOLMAZ: SİZLERİ SEVENLERDENİM

24 Kasım Öğretmenler gününü en içten duyguları ile kutladığını ifade eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli’nin ardından söz alan İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz da öğretmenler gününü kutlayarak şöyle konuştu: “Hepimiz için hayat devam ediyor. Okulda değilse bile toplumun bir ferdi olarak öğrenmeye, karakter olarak şahsi kemalata ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Öncelikle hem gününüzü hem de emekli olmanıza rağmen emeklilik sadece devletten emekli maaşı almakla bitmiyor diyerek çalışmaya hala devam ettiğiniz için sizleri kutluyorum. Peygamberimiz bir hadisi şerifinde ‘Ya alim ol, ya talebe ol, ya dinleyici ol, ya onları seven ol. Sakın beşincisi olma yoksa helak olursun.’ buyurmaktadır. Ben öğretmen değilim, talebe de değilim ancak sizi sevenlerdenim. Allah sizlerden razı olsun. Allah sizlere iki dünyada saadet nasip etsin. Sizler vasıtasıyla merhum ilkokul öğretmenimi ve diğer öğretmenlerimizi hayırla yad ediyor, hepinizin ellerinden öpüyorum. Allah sizlere uzun ömür versin. Gününüz kutlu olsun.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: