Ak Partili Baybatur’dan Arakan’a Destek

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İHH öncülüğünde İlim Yayma Cemiyeti, İmam Hatip Lisesi...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, İHH öncülüğünde İlim Yayma Cemiyeti, İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ve İmam Hatip Lisesi'nde okuyan gönüllü öğrencilerin Arakan için organize ettiği kermese destek verdi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Manisa merkezde, Arakan için organize edilen kermesten alış veriş yaparak Arakan’da zulme uğrayan Müslümanlara destek verdi. Başkan Baybatur’a, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Ünal, İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı İsmail Aydın’da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Arakan için düzenlenen kermesten alış veriş yaparak Arakanlı Müslümanlara destek olan Başkan Baybatur, tüm Manisalıların kermesin düzenlendiği yere gelerek alış veriş yapmak suretiyle Arakanlı Müslümanlara destek olmaya davet etti.

Baybatur yaptığı konuşmada“Arakan’da, aynı dinimizin mensubu olan Müslüman kardeşlerimiz katledilmekte, eza ve cefa çektirilmektedir. Orada zulüm gören kardeşlerimiz kan ağlamakta ve gözyaşı dökmektedir. Bu kardeşlerimize destek amaçlı olarak bugün burada bulunmaktayız. Tüm Manisalı hemşerilerimizin düzenlenen bu kermesten alış veriş yapmak suretiyle Arakanlı kardeşlerimize destek olmaya davet ediyorum. Zira o kardeşlerimiz zalimlerin zulmü ile inim inim inlerken, gözyaşı dökerken bizler buna asla sessiz kalmamalı ve duyarlı davranmalıyız. Arakan’da Müslüman kardeşlerimize karşı yapılan vahşeti şiddetle kınıyorum” dedi.

Kermes alanında bulunan İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, Başkan Baybatur ve beraberindeki İl Başkan Yardımcıları İsmail Önal ve İsmail Aydın’a kermese gösterdikleri ilgiden ve destekten dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: