Ak Partili Baybatur'dan Berat Kandili Mesajı

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, gelecek günlerimizin daha güzel...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, gelecek günlerimizin daha güzel olması için Berat Kandili'nin günahlardan arınma gecesi olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Berat Kandili dolaysıyla bir mesaj yayınlayarak, İslam alemi ve Türk Milleti’nin berat kandilini kutladı. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Öncelikli olarak Türk Milleti’nin ve İslam aleminin Berat Kandili’nin mübarek olmasını rabbimden diliyorum. Birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu her an için dualarımız Milletimize ışık olsun. Berat Kandili gecesi yapacağımız dualarımızı rabbim kabul etsin. Rabbimizden Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için dua edelim. İslam Alemi ve Türk Milleti olarak her birimiz Berat Kandili gecesinde vicdanımızı sorgulayıp, günahlarımızdan arınmamız için dua edelim. 15 gün sonra idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Ayı’nda rabbim bereketimizi artırsın. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, gelecek günlerimizin daha güzel olması için Berat Kandili İslam Alemi ve Türk Milleti için günahlarımızdan kurtulma gecesi olmasını diliyorum. Allah sizi bizden bizi sizden bizi birbirimizden ayırmasın. Mübarek gecelerin duası İslam Alemi’nin ışığıdır. Berat Kandili günahlarımızdan, sıkıntılarımızdan kurtulmanın ışığıdır. Berat Kandili Milletimiz ve İslam Alemi için mübarek olsun.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: