AK Parti'li Bozkurt, Erdemli'de Market Açılışı Yaptı

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Mersin’in Erdemli ilçesinde faaliyet gösteren Akmar Marketler Zinciri'nin Alpaslan...

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Mersin’in Erdemli ilçesinde faaliyet gösteren Akmar Marketler Zinciri'nin Alpaslan Türkeş Bulvarı'ndaki 3. şubesinin açılışını yaptı.
Açılışta konuşan Nebi Bozkurt, söz konusu yatırımın Erdemli ekonomisine büyük katkı sağladığını söyledi.

Açılışa AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, belediye başkanı Mükerrem Tollu, ilçe müftüsü Mustafa Topal ve çok sayıda davetli katıldı.

Daha sonra söz alan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, söz konusu yatırımın tamamen yerli sermaye olduğunu söyledi. Tollu, bu yatırımlarla hem ilçemizde istihdam sağlandı, hem de yerli sermaye kazandı.”diye konuştu.

Reklam
Reklam

Erdemli Müftüsü Mustafa Topal’ın duasının ardından marketin açılış kurdelesi protokol üyelerince kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz