AK Parti'li Çabuk: Herkes Üzerine Düşeni Yaparsa Işler Daha Kolay Olur

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Nevzat Çabuk, "Her birim üzerine düşeni yaparsa işler çok...

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Nevzat Çabuk, "Her birim üzerine düşeni yaparsa işler çok daha kolay yürür. Herkes birbirinin yükünü hafifletir. Herkes üzerine düşeni yaparsa teşkilat çalışmış olur." dedi.

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Teşkilatı, Mart ayı olağan ilçe Danışma Meclisi toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, İl Yönetim Kurulu üyeleri Sait Gürsoy, Nevzat Çabuk, Ahmet Karadeniz, Murat Güngör, İbrahim Kara, Ekrem Üçüncü, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, köy ve mahalle başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konuşan AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, "Partimizin yönetim kurullarına ve tüm üyelerine güveniyorum. Bizlerin başarısı onların sayesindedir. Bizlere güç veren sizlersiniz." dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, belediyenin devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yılmaz, ”Dere ıslahı projemiz ve lise binası yapımı devam etmektedir. Dere ıslahından sonra yapılacak olan araç yolu ve yürüme yolu için hak sahipleri ile görüşme halindeyiz. Anlaştığımız var, anlaşamadığımız var. Ama herkesle oturup konuşarak anlaşmaya çalışıyoruz. Çarşıbaşı hepimizin. Ayrıca yeni başladığımız kent meydanı projesinde de elektrik trafosu yerinden alındığı anda başlayacağız. Çarşıbaşı’na yakışan bir projeyi hayata geçireceğiz." dedi.

İl Başkan Yardımcısı Nevzat Çabuk ise yaklaşan yerel seçimler öncesi yapılacak olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Çözüm sürecine de değinen Çabuk, "Bu konuda ne biz, ne de sizler şimdilik çok konuşmamamız gerek. Başbakanımız süreci en iyi şekilde yönetmektedir. Ne yaparsa iyi yapar. Ona güvenimiz tamdır." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz