Ak Partili Çakar ‘helallik’ İstedi

MUŞ (İHA) – Hacca gidecek olan AK Parti Muş Milletvekilli Muzaffer Çakar, Bulanık ilçesinde vatandaşlarla...

MUŞ (İHA) – Hacca gidecek olan AK Parti Muş Milletvekilli Muzaffer Çakar, Bulanık ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek helallik istedi.

Muzaffer Çakar, AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Allah nasip ederse Hacca gideceğini ve bundan dolayı vedalaşmak için ilçeye geldiğini ifade eden Çakar, “Tabi ki sorunlarınız var, onları çözmek ve size hizmet etmek için buradayız. Özellikle bu yıl çiftçilerimiz büyük sorunlar yaşadılar. Hukuki olarak bir yıl borçlarını erteledik. Malumunuz fatura nedeniyle çiftçiler sıkıntılar yaşadılar. Sorunlu olan firmalar hakkında yasal işlemler sürüyor. Sahte fatura düzenleyenler, çiftçileri mağdur etmiştir. Tarım Kredi Kooperatifi de bu işlemleri yasal bir çerçevede yapacaktır. Hepimizde bu bölgenin insanıyız. İnsanlarımızın bütün sıkıntılarını gidermek için yardımlardan tutun yeşil karta kadar bütün yardımları seferber etmiştir. Sosyal devlet olmanın gereği olan budur. AK Parti döneminde büyük icraatlar yapılmıştır. AK Parti olarak dürüst ve şeffaflık ilkesinde çalışıyoruz. Bu bölgenin en büyük hastalıklarından bir tanesi geçen dönemlerde yapılan işler müteahhitlere peşkeş çekilmiştir. Emin olunuz ki kirli çıkarlara kesin karşıyız. Size ufak bir örnek vereyim, Malazgirt Devlet Hastanesi ek binası yapılmış ve yıkılacak vaziyette maalesef birileri çıkar alacak diye bu işler böyle yapılıyor. AK Parti hükümeti olarak devamlı milletimizin yanındayız. Her zamanda hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekilli Çakar, Muş’ta en iyi çalışan kaymakamın Bulanık İlçe Kaymakamı olduğunu ve Muş’a gelen parayı hizmette çeviren ve en iyi şekilde kullanan kaymakamın da Bulanık Kaymakamı olduğunu kaydetti. Çakar, “Gerçekten güzel icraatlar yapmıştır. Muş iline gönderdiğimiz, Bulanık ve Malazgirt’te gelen hizmetlerin bir kısmını görüyoruz ilde takılıp kalıyor. Muş’ta bazen harcanmadığı için milyonlarca para geri gidiyor. Geri gelmesinin sebebi ise o kurumun başındaki kişi ve teknik eleman olmadığı için geri geliyor, oda bizleri üzüyor. Ümit ediyoruz ki bundan sonra gelen paralar hizmete harcanır. Bulanık’tan gelecek her projeyi kabul edip işlemleri yapılacaktır. Şunu belirteyim, Bulanık’ta nehir, ırmak ve vadiler üzerinde yapılacak her türlü sulama kanalı için proje sunsunlar, ben burada söz veriyorum kabul edip 2013’te yapılacak. İlçemizde eksik olan iki okulu yapacağız. Hastanemiz en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacaktır. Yol sorununu en kısa zamanda çözeceğiz. Özellikle Bulanık-Ahlat yolu sıkıntılı ve bu yolun yapımı için takipçiyim. Sizlere hizmettin en iyisini sunmak için devam hizmetinizdeyiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmasının ardında helallik isteyen Muzaffer Çakar, ardından Kaymakam Ferit Görükmez, İlçe Jandarma Yüzbaşı Eyüp Karakaya ve İlçe Emniyet Müdürü Ümit Durmuş’u ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: