AK Partili Çakar: Karla mücadele için en fazla ödenek alan il, Muş'tur

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, "Kar ile mücadele kapsamında Afet Acil Başkanlığı en fazla...

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, "Kar ile mücadele kapsamında Afet Acil Başkanlığı en fazla para alan il, Muş'tur." dedi.

Muş’a gelen Çakar, havaalanında gazetecilere açıklamada bulundu. Muş’un bu yıl karla mücadele kapsamında en fazla ödenek alan il olduğunu belirten Çakar, "Ağır geçen kıştan sonra eriyen karlar, taşkınlara neden oldu. Bu durumu yerinde incelemek için Muş’a geldik." dedi.

Muş Ovası’nın büyük bir potansiyele sahip olduğunu, ancak bu potansiyelden şu ana kadar istifade edilemediğini belirten Çakar, "Muş ovası bugüne kadar muazzam potansiyeli ile gündeme gelmemiş istifade edilememiş son yıllarda tarım ülkelerinde tarım ürünlerinin fiyatlarının 5-10 kat yükselmekte. Muş’un Muş ovasını da değerlendirildiğinde bu zenginliği kazanılmış olacaktır." dedi.

Reklam
Reklam

Çakar, daha sonra sel felaketinin yaşandığı Üçdere köyüne giderek incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: