Ak Partili Çelik Siyaset Arkadaşlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Manisa Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ömer Faruk Çelik, merkez ilçe başkanlığı döneminde birlikte...

AK Parti Manisa Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ömer Faruk Çelik, merkez ilçe başkanlığı döneminde birlikte siyaset yaptığı yol arkadaşları ile yemekte bir araya geldi.

Ali Baba Kağıt Köfte mekanında gerçekleşen yemeğe Çelik'le birlikte merkez ilçe başkanlığı döneminde birlikte çalışan yaklaşık 40 yönetim kurulu üyesi katıldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte, siyasi yol arkadaşları Çelik'e doğum günü sürprizi yaptı. AK Parti logosunun yer aldığı pastayı keserek yaş gününü kutlayan Çelik arkadaşlarına teşekkür etti. Yerel seçimlerle ilgili istişarelerin yapıldığı toplantıda konuşan Ömer Faruk Çelik, AK Parti'nin Manisa'da yerel seçimlerden büyük bir zaferle çıkacağını söyledi. Geçmişte gerekli derslerin çıkarıldığını belirten Çelik, "Manisalılar ak belediyeciği özledi. Manisanın geçen 5 yılı kayıp yıllar olarak anılacaktır. AK Parti olarak başta büyükşehir olmak üzere 17 ilçenin tamamında el ele gönül gönüle çalışacağız. Manisa da çalınmayan kapı girilmeyen sokak bırakmayacağız. İnanacağız, çalışacağız ve kazanacağız." dedi.

Reklam
Reklam

"BU EKİPTE İHANET EDENLER OLMAZ "

8 yıl önce merkez ilçe başkanlığı görevine atandığı günden bu yana siyasi yol arkadaşlarını unutmadığını ifade eden Çelik , "Bu toplantıyı ilk defa yapmıyoruz. Bizimle yol yürüyen siz değerli kardeşlerimle ağabeylerimle çok kere böyle ortamlarda bir araya geldik. Biz siyasette yola çıktıklarımızı, yolda değiştirenlerden değiliz. Siyaset samimiyet ister, siyaset ahde vefa ister. Menfaat hesaplarıyla yapılan siyaset, bu ekipten uzak olsun. İşte bu yüzden bizim dostluklarımız hep sağlam oldu. İşte bu yüzden bir telefonla bütün ekip, aynı sofrada ekmeğimizi paylaşıyoruz." dedi.

"ALLAH'IN İZNİYLE BİZ BU İŞİ BİTİRİRİZ"

Yerel seçimlerle ilgili ismi AK Parti'nin Manisa'daki belediye başkan adayları arasında geçen Çelik, basın mensuplarına da önemli açıklamalarda bulundu. Çelik,"Bizler teşkilat disiplini almış insanlarız. Partiye sadakatin ne kadar önemli olduğunu en iyi biz biliriz. Bu yüzden partimizin, büyüklerimizin, teşkilatımızın bize bu yönde ki bir görevi layık görmesi durumunda, çizmeleri giyer yollara düşeriz. Allah'ın izniyle de biz bu işi bitiririz. Bu konu da ki kararımızı önümüzdeki aylarda netleştireceğiz. Ben bu vesileyle şahsıma teveccüh gösteren Manisa'mızın güzel insanlarına, teşkilatımızın çok değerli mensuplarına teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: