AK Partili Çelik'ten çağrı: Birlikte öneri getirin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, tutuklu vekilleri Meclis'e taşımaya çalışan CHP, MHP ve...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, tutuklu vekilleri Meclis'e taşımaya çalışan CHP, MHP ve BDP'ye bir çağrıda bulunarak, ''Ortak bir teklif hazırlayın'' dedi.
Çelik, tutuklu vekiller konusunda muhalefet partilerine çağrıda bulundu. Çelik, "CHP, MHP ve BDP bir araya gelsin ve ortak teklif sunsunlar." diye konuştu. Meclis bahçesinde televizyonların canlı yayınına katılan Çelik, CHP'nin Ergenekon sanıklarını, MHP'nin Balyoz sanığını, BDP'nin de KCK sanıklarını Meclis'e taşımak istediğini hatırlattı. ''Bu muhalefet partileri bir araya gelsin ve tutuklu vekiller için ortak bir öneri sunsunlar.'' diyen Çelik, ''Bu konuyu hükümet çözsün'' demenin 'yargıya hükümet müdahale etsin' anlamı taşıdığına dikkat çekti. Çelik, 'madem üç parti de tutukluları kurtarmak istiyor, öneri konusunda da birlikte hareket etsinler çağrısı' yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz