Ak Partili Çerçi, Sarıgöl'de Nabız Yokladı

AK Parti'den Manisa'da büyükşehir belediye başkan aday adayları arasında ismi geçen eski milletvekili Dr. Mehmet...

AK Parti'den Manisa'da büyükşehir belediye başkan aday adayları arasında ismi geçen eski milletvekili Dr. Mehmet Çerçi, Sarıgöl İlçe Teşkilatı'nda istişare toplantısına katıldı.

Toplantıya AK Parti eski Manisa milletvekili Dr. Mehmet Çerçi, Eski il başkanları Ramiz Şiyak ve Zülfikar Gürcan ile AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy ve ilçe yönetimi katıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan eski milletvekili Çerçi, "Manisa’nın ilçelerine ziyaretlerde bulunuyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerde, gerek Büyükşehir, gerek ilçe belediye başkanlığı seçimlerinde izlenecek seçim stratejilerini ilçe yönetimlerimizle birlikte istişare ediyor, izlenecek yol haritamızı belirliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Mehmet Çerçi, büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı için bu toplantı ve ziyaretlerin ardından karar vereceğini, kararını kamuoyu ile paylaşacağını sözlerine ekledi.

Toplantı, Çerçi'nin konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: