AK Parti’li Demir: PKK'nın sıkıntısı Öcalan'ın talimat verememesi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, görüşmelerine sınırlama getirilen terör örgütünün tutuklu elebaşısı Abdullah...

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, görüşmelerine sınırlama getirilen terör örgütünün tutuklu elebaşısı Abdullah Öcalan’ın eskisi gibi avukatları ya da diğer ziyaretçilerle örgüte talimat veremediğini söyledi. PKK'nın en büyük sıkıntısının bu olduğunu ifade eden Demir, son dönemde yaşanan terör eylemlerinin ibretlik olduğunu belirtti.
Partisinin İlkadım İlçe Teşkilatı yetkilileri ile Karasamsun Mahallesi'nde katıldığı kahvaltılı toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Cemal Yılmaz Demir, terör örgütü PKK’ya sert tepki gösterdi. PKK ile son dönemde yürütülen mücadele hakkında bilgiler veren Demir, yaklaşık 1,5 aydır terörist başının görüşmelerine sınırlama getirildiğini kaydetti. Demir, “Artık eskisi gibi avukatları ya da diğer ziyaretçileri aracılığıyla terör örgütüne talimat veremiyor. Esas sıkıntıları bu. Ancak devlet, bu konuda sınırlama getirme yetkisine sahiptir.” dedi.
Son dönemde yaşanan terör eylemlerinin ibretlik olduğunu ifade eden Demir, “Polis zannederek, genç kızları hedef alıyorlar. Hamile kadınları öldürüyorlar. Artık ne yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz