AK Partili Denemeç: Biz bütün partilerimizin Türkiye partisi olmasını istiyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, bütün partilerin Türkiye partisi olmasını istediklerini söyledi.<br/> Seçim...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, bütün partilerin Türkiye partisi olmasını istediklerini söyledi.
Seçim çalışmalarını sürdürmek için Ankara’nın Polatlı ilçesine gelen Reha Denemeç, partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslendi.
Bir gazetecinin, ‘MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Diyarbakır mitingini nasıl değerlendiriyorsunuz’ şeklindeki sorusuna, Denemeç, "Biz bütün partilerimizin Türkiye partisi olmasını istiyoruz." şekilde cevap verdi.
Denemeç, “Bir bölgenin partisi, bir grubun partisi olmasını istemiyoruz. Tüm Türkiye’ye hitap etmesini istiyoruz. Bu sadece Milliyetçi Hareket Partisi için geçerli değil. Diğer partiler için de geçerli. Eğer bu ülkeye hizmet etmek istiyorsak. Bu ülkenin her metrekaresinin problemleri ile ilgilenmek durumundayız. Bu anlamda şöyle bir resme baktığımızda bu layıkıyla yapan tek parti var. AK Parti var. Yani Türkiye’nin her yerinde, her yere hizmet götürüyor. Türkiye’nin her yerinde karşılığı olan bir parti. Ben isterim ki oy oranı önemli değil. Ama tüm partilerin rahatlıkla Türkiye’nin her yerinin sorunları ile ilgili ortaya çözüm önerileri koyabilmeleri gerektiğine inanıyorum. Ve bu anlamda da az veya çok Türkiye’nin her bölgesinde bir karşılığının olmasını düşünüyorum. Tabi bu uzun bir süre sonra oraya gidiyor Milliyetçi Hareket Partisi bu da bir aşamadır. Darısı diğer partilerin her yerde olmasına. Sadece kendi bölgesinin problemleri ile ilgilenen değil. Kendi insanın problemli ile ilgilenen değil. Bütün Türkiye bizimdir, bütün Türkiye’de yaşayan insanlar bizimdir. Diyerek olaylara yaklaşmasını ben diliyorum bütün partilerden. Bunu yapan var, yapmayan var.” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç daha sonra İlçe Başkanı Yakup Öztürk ile Belediye Başkanı Yakup Çelik ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz