AK Partili Dengiz: Kayseri Için Elimizden Geleni Yapacağız

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, daha önce atama ile geldiği göreve bu sefer...

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, daha önce atama ile geldiği göreve bu sefer seçilerek geldiğini ifade ederek, “Kayseri için elimizden geleni yapacağız. Bu yönde çalışmalarımız sürecek.” dedi.

Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Develi Koordinatörü Osman Cafer Nalbant ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, göreve yeniden seçilen AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz'i ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 4. Olağan İl Kongresi'nin ardından yeniden il başkanı seçilen Dengiz'e ilk hayırlı olsun ziyaretini Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, İlçe başkanı Mehmet Durukan ve İlçe Koordinatörü Osman Cafer Nalbant gerçekleştirdi. Özkan, il başkanlığı görevine seçilen Dengiz'e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, hafta sonu yapacakları 'Aşık Seyrani' anma etkinliklerine davet etti.

Reklam
Reklam

Dengiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bundan önce atamayla göreve gelmiştik, ama şimdi seçilerek geldik. Kayseri ve AK Parti için elimizden geleni yapmaya çalışacağız." dedi.

İkinci ziyareti ise Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü ve yönetim kurulu üyeleri yaptı. Heyet, Dengiz'e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: