AK Partili Elitaş: Terörle uğraşanların üzerine gidilmesi anlamlı

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve 4 MİT çalışanının ifadeye...

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve 4 MİT çalışanının ifadeye çağrılmaları için Başbakan'dan izin istenmesini değerlendirdi. Elitaş, "Terör belasıyla uğraşan istihbarat teşkilatımızın üzerine gidilmesinin biraz anlamlı olduğunu düşünüyorum." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis'te basın mensuplarının sorularını cevapladı. Meclis Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu'nda dün yaşanan olayla ilgili soru üzerine Elitaş, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün kadın milletvekillerine gül jestinin bazı milletvekillerini rahatsız ettiğini söyledi. Mustafa Elitaş, "Sayın Şükür'e yapamadıkları saldırıyı danışmanına yaptılar. Hem görüntülere baktığınızda hem de olayı izleyenleri dinlediğinizde CHP milletvekillerinin, danışmana saldırısı varken CHP'lilerin bir danışmanın, milletvekillerine saldırdığı şeklinde gerçek olmayan ifadeleri söylemeleri milletvekilliğine yakışmayan bir tavır." dedi.

Reklam
Reklam

Danışmanın sözleşmesinin iptal edilmesine yönelik taleplerinin hatırlatılması üzerine Elitaş, Türkiye'nin önemli gündemleri varken CHP'nin uğraşacak bir şey bulamadığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: