AK Partili Enç: Antalya’ya 50 Yataklı AMATEM Yapılacak

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya’ya Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim,...

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya’ya Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim, Merkezi (AMATEM) yapılacağını müjdeledi.

Yazılı açıklama yapan Milletvekili Enç; Antalya’da tam teşekküllü bir Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim, Merkezi’nin (AMATEM) kurulması için Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını, merkezin 2014 yılı için yatırım programına alındığını söyledi.

Antalya’da AMATEM açılması için alt yapı çalışmalarını bakanlık düzeyinde takip eden Milletvekili Enç, merkezin Antalya ili için çok önemli olduğunu söyledi. Türkiye’nin en fazla göç alan ve nüfusu hızla artan şehirlerin başında Antalya geldiğini hatırlatan Enç, “Antalya’da, bu merkeze önemli derecede ihtiyaç var. Alkol ve madde bağımlısı gençlerimizin bu bataklıktan kurtulması için hizmet verecek olan AMATEM bakanlığımız tarafından 2014 yılı yatırım programına alınmıştır.” dedi.

Reklam
Reklam

Antalya’ya kurulacak 50 yataklı AMATEM’in hayırlı olmasını dileyen Enç, şehirde madde bağımlılarının sadece Akdeniz Üniversitesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde tedavi olduğunu hatırlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz