AK Parti'li Erdinç: Kurban Bayramı Ülkeye Hayırlı Ve Bereketli Yarınlar Getirsin

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Kurban Bayramı'nın, ülkeye hayırlı ve bereketli yarınlar getirmesini...

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Kurban Bayramı'nın, ülkeye hayırlı ve bereketli yarınlar getirmesini diledi.

Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Erdinç, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bayramların, ülke insanlarının kardeşliğini en üst düzeyde hissettirdiğini söyledi.

Kırgınlıkları affettiren dini bayramların, manevi bir iklim meydana getirmeleri hasebiyle, inanç, kültür ve medeniyetin en temel unsurları olduğunu vurgulayan Erdinç, mesajında şunları kaydetti: "Manevi bakımdan zenginleştiğimiz, ailemiz, dost ve akrabalarımızla birlikte geçirdiğimiz bu bayramlarda milletimiz her zaman birbirine daha çok kenetlenerek ve destek olarak dünya üzerinde eşsiz bir dayanışma örneği sergiliyor. Bu ruhla kutladığımız her bayram bütün vatandaşlarımız için hem bütün hayatın muhasebesidir hem de herkesin elindeki imkânlar ölçüsünde çevresine faydalı olarak oluşturduğu bir mutluluk tablosudur. Güzel yurdumuz Türkiye, kurulduğu günden buyana gelecek kuşaklara çağdaş, kültür ve medeniyet birikimine sahip çıkan, müreffeh bir ülke bırakabilmek için yürüdüğü yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Allah'a şükürler olsun ki tekrar bir bayrama daha eriştik. Öyle inanıyorum ki bu Kurban Bayramı, huzur ve mutluluğumuzu daha da artıracak, kardeşlik ve dayanışma bilincimizi derinleştirecektir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: