Ak Parti'li Filiz, Korgun’da Köy Şenliğine Katıldı

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı’nın yıldızının AK Parti iktidarı ile parlayacağını söyledi.Türkiye Büyük...

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı’nın yıldızının AK Parti iktidarı ile parlayacağını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından yoğun bir çalışma temposu içerisine giren milletvekili Hüseyin Filiz, seçim bölgesi Çankırı’da her alanda çalışma yapıyor. Hafta içerisinde köy ve esnaflerı gezen Filiz, hafta sonları ise ilçelerde düzenlenen şenliklere katılıyor. Son olarak Korgun ilçesine bağlı Maruf köyünde düzenlenen şenliğe katılan Filiz, vatandaşlarla bir araya geldi. Şenlikte halka hitap eden milletvekili Filiz, Çankırı'yı kalkındırmak için yaptıkları çalışmaların sonuç verdiğini, Çankırı ile Ankara yolu üzerindeki Tüney Bölgesi'ne yeni bir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Kurulacak olan OSB’ye Ankara’dan yatırımcı getirilmesi gerektiğini dile getiren Filiz, “Ankara ile bağlantısı olması lazım. Çünkü malı taşımak için mesafemiz ne kadar kısa olursa kazancımız da o kadar artar. Japon yatırımcılara sürekli alanı gezdiriyoruz ve yatırıma ikna etmeye çalışıyoruz. Bu arada Çankırı kalkınmada öncelikli 5. bölge oldu. OSB içerisinde de yatırım yapılınca 6. bölgenin şartlarından yararlanıyoruz ”şeklinde konuştu.

OSB'nin bölgeye önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Filiz, tek amaçlarının Çankırı'yı kalkındırmak olduğunu vurguladı.

Son olarak gündemdeki terör olaylarına değinen AK Parti Çankırı milletvekili Filiz, Ramazan bayramı ve sonrasında PKK eylemlerinin arttığına dikkat çekerek, "Buradan onlara sesleniyorum. Hangi maskeyi takarsanız takın, hainliğinizi gizleyemiyorsunuz. Sizler hain insanlarsınız, inşallah kısa sürede kökünüz kazınacak, buna yürekten inanıyorum. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk ulusuna başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Filiz’e konuşmanın ardından köylüler tarafından köy spor kulübüne ait forma ile atkı hediye edildi. Havai fişek gösterileriyle devam eden şenlikler Ankaralı Namık konseriyle sona erdi.

Şenliklere Filiz'in yanı sıra Çankırı AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Korgun Belediye Başkanı Halil Öz ile il genel meclisi üyeleri de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz