AK Partili Gedikli: Biz hep halkın yanında olacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, hep halkın yanında olacaklarını söyledi. Gedikli, parti olarak...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, hep halkın yanında olacaklarını söyledi. Gedikli, parti olarak sürekli halk ile iç içe olduklarını, yalnız seçim dönemlerinde değil, diğer zamanlarda da partililer ve belediyelerde incelemeler ve görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Gaziantep ve Adıyaman’ın ardından, Şanlıurfa il merkezinde partililerle toplantılar yapan Gedikli, Viranşehir’e gelerek Eyyub Nebi beldesinde çeşitli incelemelerde bulundu. Burada konuşan Bülent Gedikli, “Gaziantep ve Adıyaman’dan başlayarak Şanlıurfa’ya gelerek halkın içinde olmaya çalışan bir partiyiz. Zaten siyaset anlayışımız da budur. Sorunları varsa yerinde görmek, insanlar ile görüşmek ve konuşmak siyaset anlayışımızın bir gereği. Bu manada bir program yaparak bütün illerimizi ziyaret ediyoruz. Teşkilatlarımız, sivil toplum örgütleri ve belediyelerimiz ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu şekilde meseleleri yerinde görmek ve çözmek için buradayız. Seçimden seçime dolaşan bir parti olmak istemiyoruz. Her gün bir seçimmiş gibi hazırlıklıyız.”

Reklam
Reklam

Eyyup Nebi beldesinde bulunan Hz. Eyyub, Hz. Elyase ve Hz. Rahime’nin kabirlerini ziyaret edip dua eden Bülent Gedikli, daha sonra Eyyub Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım’ın onuruna verdiği öğlen yemeğine katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli’nin gezisine AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan, AK Parti ilçe yönetimi, Eyyub Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım ve ilgiler katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, daha sonra beraberindeki heyet ile AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, çeşitli görüşmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: