AK Parti'li gençler, 4 depremzede aileye eşya yardımı yaptı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde AK Parti'li gençler, kendi aralarında topladığı para ile 4 depremzede aileye ev...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde AK Parti'li gençler, kendi aralarında topladığı para ile 4 depremzede aileye ev eşyası ve giyecek yardımı yaptı.
AK Parti Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kaplan, Van'dan Manavgat'a gelen 4 aileye oturma grubu, mutfak malzemesi ve giyecek yardımında bulunduklarını söyledi. Kaplan, teşkilat üyeleri arasında topladıkları para ile aldıkları kanepeleri, 4 depremzede aileye teslim etti. Yardımlar için depremzedeler adına Aziz Tunçdemir, Kaplan'a teşekkür etti. Depremzede Tunçdemir, evleri depremde yıkıldığı için Manavgat'a geldiklerini söyledi.
Gençlik Kolları Başkanı Kaplan, Manavgat'a gelen depremzedelerin sorunları ile ilgili yakından ilgilendiklerini ve yardımların devam edeceğini söyledi.
Kaplan, kendi aralarında topladıkları para ile depremzedelerin kanepe ve ihtiyacını karşılamaktan memnun kaldıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz