AK Parti'li Gençlerden Şırnaklı Öğrencilere Giyecek Yardımı

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Şırnak’ın İdil ilçesi Yeniköy İlköğretim Okulu öğrencilerine ayakkabı,...

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Şırnak’ın İdil ilçesi Yeniköy İlköğretim Okulu öğrencilerine ayakkabı, çanta ve kışlık mont gönderdi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, öğrencilerin ihtiyaçlarını öğrenir öğrenmez çalışmaya başladıklarını söyledi.

İhtiyaçları temin etmek için üyelerinin çok çalıştığını belirten Adiloğlu, şunları dile getirdi: “Daha önce düzenlediğimiz Güneydoğu gezimiz sırasında da Batman Hasankeyf Atatürk İlköğretim Okulu’nda kütüphane kurmuş, öğrencilerin kırtasiye, kıyafet, ayakkabı, eğitici oyuncak gibi ihtiyaçlarını karşılamıştık. Yine geçtiğimiz yıl Van’da meydana gelen deprem sonucu hayatını kaybeden, evinden yurdundan olan insanımızın ihtiyacı olan 2 kamyon dolusu malzemeyle bölgeye giderek acılarına ortak olmaya çalıştık. Biraz farklı olsa da benzer samimi duyguları yeniden yaşamak bizleri son derece mutlu etmiştir."

Reklam
Reklam

Bursa’da son günlerde illegal örgütlerce tetiklenen üzücü olayların doğu-batı kardeşliğini bozamayacağını belirten Adiloğlu, gençler olarak bu tür olayların içinde olmayacaklarını kaydetti.

Adiloğlu, şunları ifade etti: "Elimizden geldiğince her zaman doğu ve güneydoğu bölgesinde ikamet eden genç arkadaşlarımızın, minik öğrenci kardeşlerimizin yanında olmaya, birlikte projelere imza atmaya devam edeceğiz. Söz de değil, özde birlikteliğin, kardeşçe hep bir arada yaşamanın mümkün olacağını göstermek için çok çalışacağız. Beraber olduğumuz sürece ilimizdeki ve Anadolu’nun her yerindeki farklı kesimlerden vatandaşımızın arasına nifak giremeyecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: