Ak Parti’li Gençlerden Yolda Kalanlara 'kumanyalı' İftar Hizmeti

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları, iftara yetişemeyen Ankaralıların imdadına koştu. AK Partili gençler Kızılay'da...

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları, iftara yetişemeyen Ankaralıların imdadına koştu. AK Partili gençler Kızılay'da belediye otobüsü ve otomobillerinde iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara kumanya dağıttı.

AK Parti Gençlik Kolları, iftara yetişemeyen vatandaşlar için yeni bir uygulama başlattı. AK Parti Gençlik Kollarının 40 kişilik ekibi dün akşam Kızılay sokaklarında vatandaşlara iftariye dağıttı. İftar için hazırlanan kumanyaları yoldan geçen belediye otobüslerindeki yolcularla, taksici ve otomobil sürücülerine dağıtan gençler, içinde 1 adet sandviç, zeytin, su ve meyve suyunun yer aldığı kumanya ile yaklaşık 2 bin Ankaralının iftarlarını açmasını sağladı. AK Parti Gençlik Kollarının hizmetinden oldukça memnun kalan Ankaralılar, kumanya dağıtan gençlere teşekkür etti. Oruç tutmadıklarını söyleyen bazı vatandaşlar da uygulamayı çok olumlu bulduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Kumanya dağıtımı öncesinde bir açıklama yapan AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen Ayar, ilkini gerçekleştirdikleri bu çalışmayla amaçlarının, iftar saatinde yolda kalan vatandaşlarla iftarın birlik ve beraberlik kısmını bir arada yaşamak olduğunu ifade etti. Çalışmanın Çankaya dışındaki, AK Partili olmayan belediyelerde de devam edeceğini vurgulayan Ayar, “Bu çalışmayla en azından iftara geç kalan vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik duygularını yaşayalım istiyoruz” dedi.

Bu çalışmada, 2 bin adet kumanya dağıtıldığını ifade eden Ayar, bundan sonraki dağıtımların adedinin ilk defa bugün yapılacak olan dağıtıma göre belli olacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: